Neden Kiralık E-Ticaret Sistemini Tercih Etmeliyiz?

Neden Kiralık E-Ticaret Sistemini Tercih Etmeliyiz?

Kiralık e-ticaret sistemlerinde karşınızda bir firma vardır. Bu firma hem sizin sorunlarınızı çözmekle hemde sisteminizi geliştirmekle yükümlüdür.

Bu durumu şu şekilde düşünebilirsiniz örneğin internetten ayakkabı satmak istiyorsunuz ve bir e-ticaret yazılımı satın aldınız. Fakat ne yazılım yapmayı biliyorsunuz ne de aldığınız yazılımı kullanmayı. Peki bu sistemin desteğini nereden alacaksınız. Yani e-ticaret yazılımını kullanmayı nasıl öğreneceksiniz. Aslında aldığınız kişi muhtemelen size ufak bir eğitim verecektir. Sizde çat pat kullanmayı öğrendiniz.

Biliyoruz ki çağımız gelişim çağı ve yeni çıkan bir çok yeniliği de yakından takip edip sisteme uygulamayı  öğrenmeniz gerekmekte.Kiralık E-ticaret sistemlerinde yazılım ve kodlamayı bilmesek bile arka tarafta bu yazılımı geliştiren ve size destek olan bir ekibin yer alması sistemi daha aktif kullanmanızı sağlayacaktır.Çünkü bir işletme için önemli olan temel dayanaklardan biri de pazarlamadır.Enerjinizi yazılımı sıfırdan yaptırarak yeni bir yazılım yaptırmak yerine gelişmiş bir yazılım için harcamanız her zaman maliyet açısından sizlere daha fazla fayda sağlayacaktır.

Kiralık E-Ticaret Sistemlerinin Sunduğu Hizmetler

Bir sabah işyerinize geldiniz birde ne göresiniz siteniz açılmıyor. Hemen e-ticaret sistemini aldığınız kişiyi arıyorsunuz ya da sistemi kendi işletmeniz içinde ki bir ekibe yaptırmış olsanız bile bu ekibi o iş için çalıştırıyorsunuz ve bu maliyetler sizin cebinize yansıyor.Sistemi özel olarak bir yazılımcıya yaptırmış olsanız bile o kişiye ulaşmanın dışında server yazılım ve bitmek bilmeyen yazılım angaryalarından kurtulamayacaksınız.

İşte bu gibi bir durumlarda karşınızda bir firma ile muhatap olmak her zaman iyidir. Hem öyle yüksek ücretlerde vermenize gerek yok. Kiralık e-ticaret sistemi satın alarak hizmet almak sizler ve sizin gibi bir çok firmaya destek veren uzman bir ekibin sizlerle ortak çalıştığı anlamını taşımakta üstelik yeni yapılan geliştirmeler için ekstra ödeme yapmanıza gerek kalmamakta.Örneğin bankaların yazılımlarında yaptıkları bir güncellemede firma sizlere zaten destek gerekli desteği verecek olacaktır.

RGS Yazılım sistemini tanıdığım için bu firmayı örnek vermeyi uygun buluyorum. RGS Yazılımda paket fiyatları çok yüksek değil yani öyle e-ticaret yazdırayım sıfırdan gibi bir maliyetiniz olmayacak. Yenileme fiyatları da normal bir sitenin hosting ücretini baz aldığınızda bir sistem için en uygun maliyetleri size yansıtması bunların yanında her aradığınızda karşınızda birinin olması ve yıl boyunca size destek vermeleri çalışmalarınız için verimli olacaktır.

Siz siz olun satılık e-ticaret sistemlerinden kaçının, eticaret yazılımı nı çözmek yerine internet ten ticaretinizi kiralık e-ticaret sistemleri ile yapın. Hem işinizi geliştirin hem kafanız ağrımasın 🙂